back to top
26.4 C
Beograd

Privredna Štampa Srbije

Privredna štampa Srbije je online magazin posvećen biznisu u Srbiji i regiji.

Svedoci smo munjevitog razvoja poslovanja preko interneta u celome svetu kojeg je znatno ubrzala korona kriza. Danas i najmanji biznis mora da ima kvalitetan web sajt, komunikaciju sa kupcima i neki oblik online prodaje.

Digitalna transformacija je omogućila svima da zarade dodatni novac putem interneta ili da postanu poduzetnici preko noći. No, nije sve tako jednostavno kako se ponekad čini. Za svaki biznis potrebno je znanje, strpljenje i predan (pametan rad).

Na portalu Privredna štampa srbije pišemo upravo o tim temama. Naravno, cilj nam je stvoriti online zajednicu modernih poduzetnika pa nismo sve sveli na posao. Pratimo tehnologiju, zanimljivosti i neobične informacije koje vas mogu zanimati.

Otvoreni smo za sve oblike saradnje, ako želite da pišete za nas javite nam se. Molimo vas da prije toga pročitate uredničke preporuke koje je potrebno ispuniti da vaš članak bude objavljen na Privredna štampa Srbije biznis portalu.

privredna stampa srbije

Privrednastampa.com je dio medijske grupacije TNT Group. Sajt vode i uređuju suradnici digitalne agencije Milton Media.

Marketing ↗

Marketing je najbolja investiicja u vaše poslovanje. Iako ga neki posmatraju kao trošak, marketing je najsigurniji način ulaganja na svijetu.

Biznis ideje ↗

Razviti posao i zaraditi novac cilj je svakog poduzetnika. Kako to uraditi na što jednostavniji način koristeći moderne metode poslovanja saznajte ovdje.

Tehnologija ↗

Internet je povezao svijet na nejvjerojatnoj razini. Danas možete da imate čitav tim uposlenika koje nikada niste vidjeli. Pratite najnovije net trendove.

Kontakti: info@agdesign.rs Oglašavanjemarketing@tnt.ba

as seen on

o nama su pisali